Home | Guest Book | Forum
User :
Pass :
  [Vreau Cont]
 
   
       Declaratii de dragoste - cele mai frumoase declaratii !

Vrei sa ii spui persoanei iubite cat de mult o iubesti sau cat de mult inseamna pentru tine? Nu ai inspiratie? Iti oferim cele mai bune mesaje  de dragoste prin care iti poti declara sentimentele tale catre ea.

                                                                                    Pagina [7] [8] [9] [10] [11] [12]
                                                                                    
"Azi noapte te-am visat, iubite!... In visul meu se facea ca privesc catre cer si-ti vedeam chipul, plutind printre stelele iubirii, cum iti zambesc lung si trist. Incepeam sa-ti vorbesc si sa strig catre tine, dar nu reuseam, caci erau prea putine... Rugam luna sa-mi trimita o raza ,sa pot urca si sa te mangai dar in zadar... Atunci am izbucnit in plans de disperare, iar tu mi-ai intins mana si m-ai ajutat sa zbor catre tine... iti simteam suflarea calda si timida prin porii pielii mele si imi doream sa ma saruti. Era de ajuns sa imi doresc si acea dorinta devenea realitate. In acea clipa am cunoscut fericirea. Acea fericire plina de cuvinte frumoase..., acea fericire plina de mangaieri infinita si saruturi fierbinti, dar nevinovate. Acea noapte fusese cu adevarat noaptea mea, noaptea ta, noaptea noastra..."
"Esti ca o stea; stralucesti unic printre celelalte, dar esti tot mai departe si greu de atins. Totusi, ma amagesc, ca poate, intr-o zi, vei deveni o stea cazatoare. O stea cazatoare care sa se opreasca in micul meu univers...... si... care in schimbul unui sarut sa imi dea iubirea ei!"
"Iubim ceea ce cunoastem si aparam ceea ce iubim. Eu te cunosc pe tine si te iubesc, si te voi apara atata vreme cat te voi iubi. Vesnicia mi se pare un termen prea scurt pentru limita iubirii mele."
"Dragostea mea,
Simt ca orele care ma tin departe de tine sunt veacuri, fiecare secunda o resimt reverberand in inima mea rapusa si renascanda. Ma trezesc si adorm in fiecare zi numai cu gandul la tine si dorul pe care il simt in pieptu-mi se zbate neincetat precum argintul viu. Pare de necrezut, insa mi-e dor de tine chiar si atunci cand te strang in brate, ca si cum aceste corpuri fizice ar sta ca bariera in calea fuziunii noastre extatice. Te simt cu intensitate chiar daca esti plecata si sufletul meu traieste la unison cu tine toate bucuriile si toate intristarile tale, oriunde te-ar cuprinde ele.
Tin strans langa piept hainele tale, intr-un strigat mut care te vrea langa ele. Ma gandesc la mine, la cel care eram si de care nu mai imi pasa, toate egoismele mele marunte parca s-au spulberat definitiv din calea iubirii pe care mi-ai daruit-o. Nu mai sunt omul care eram si am senzatia ca am devenit un fel de zeu, ridicat in slava de intensitatea iubirii dintre noi.
Fiecare minut in care suntem impreuna mi se pare a contine toata viata-mi cu intregul ei sens. Clipele de iubire sunt atat de lungi si in acelasi timp atat de scurte… Uneori as vrea sa iti pot fi pandantiv pentru a ma cuibari permanent langa inima ta...
Iubirea inimii mele, vino in bratele mele, primeste nepretuita fericire pe care Dumnezeu, prin marea sa gratie, ne-a daruit-o! Te iubesc nesfarsit!"
"Visele mele sunt fulgi de zapada, cand ajung la realitate, jos se topesc. Visele mele sunt simple amintiri, desertaciuni. Visele mele s-au pierdut in timp printre atatea dureri..., suferinte.... Visele mele sunt flori ale durerilor. Realitatea insasi este un vis crud, poate un cosmar? Cand omul inceteaza sa mai viseze, atunci el inceteaza sa mai traiasca, sa mai fie om. Visele mele sunt amintirii..., amintiri dulci..., amintiri amare. Visele mele poarta ca o povara amintirea grea si trista a imaginii noastre. Acest vis a devenit obsedant. De ce? Pentru ce? Ciudate intrebari intr-o lume in care intrebarea nu-si mai afla rostul. Credeam ca totul se poate controla, pana si sentimentele, dar m-am inselat. Oricat ai incerca, nu vei reusi sa desavarsesti nimic. Sufletul este ca o oglinda pe care un om cu gesturi nesabuite a reusit sa o sparga. Acum este in zadar efortul de a mai incerca sa repari ceva. Toata viata vei umbla dupa cioburi incercand ca intr-un joc de puzzle sa le unesti. Nu vei reusi si asta o stii dar continui sa ignori. Prin gand imi trec mii de fragmente de vise... acum imposibile. Niciodata gandul nu-ti va fi mai real, numai daca tu ii vei da valoare si sens. Iubirea e ca o picatura de roua de pe un trandafir care se topeste timid sub razele soarelui."
                                                                                     Pagina [7] [8] [9] [10] [11] [12]

 


   Spatiu Publicitar
 

 

Web design by Dreamland Studios    ---    Gazduit de Inregistrari.Ro   ---    Termeni si Conditii

Copyright (c)2002-2005 Net Design SRL